paper

Frederiksgade 2a 3400 Hillerød  -   tlf: +4548247270  -  mail@brillestedet.dk

brillestedet

ultralimited
Ultra Limited - Italien www.ultralimited.it
Fra Nord-Italien, lavet af genbrugs-acetat (overskydende acetat fra anden brille prodution). Det betyder at alle stel er unikke i deres stribede farver (Ultra Linited).

masunaga
MASUNAGA - Japan www.masunaga1905.com
Japanerne har en særlig fornemmelse for tidsløst design, som igennem mange år har været populært i Norden. Vi har fundet frem til dette japanske brillemærke, som har skabt elegante og enkle brillestel i acetat siden 1905. Det er klassiske brillestel, der med smukke farver er fuldstændig gennemført.

weye
W-eye - Italien www.w.eye.it
Ærligt og italiensk. Designet er lækkert og materialevalget gør, at alle briller er unikke. De er lavet af træ, stadig lette, og derpå farvet for at beskytte træet - og samtidig skabe designet. Brillerne er som en italiensk ret; smuk og med gode råvarer.

lucas
Lucas De Stäel - Paris www.lucadsestael.com
Brillen bliver mere end en brille, den bliver et element der udsmykker dit ansigt. Lucas De Stäel har hovedsæde i Paris, og tør bruge materialer man ikke har set før. Materialer såsom læder og granit stiller spørgsmålstegn ved, om brillen er et arbejdsobjekt eller et smykke. Udstråler en sund selvopfattelse.

kuboraum
Kuboraum - Tyskland www.kuboraum.com
Et design udtænkt i Berlins undergrund og bragt til live i Italiens hænder. Det er en markant brille med et råt, brændt udtryk, der understreger selvtillid og karakter hos brugeren. Brillerne er store, hårde, mørke og yderst delikate. Og beundringsværdigt nok, så klæder de alle ansigter. Prøv selv.

anglo
Anglo American - England www.angloamericanoptical.co.uk
”Doesn’t do it retro – it is retro” lyder det fra Anglo American Optical, og med rette. Her findes de retro runde stel, stel i brun og honning eller andre fra datidens design.

jensen
Jensen Frames - Danmark www.jensenframes.dk
Et forførende dansk design, der kombinerer det klassiske med det sprælske. Et stel, som man får lyst til at føle på, mærke materialet og føle pasformen. Se det som Wegner to go

monoqool
Monoqool - Danmark www.monoqool.com
Hængsler og samlinger har en tendens til at virke spolerende for et design. Men ikke hos Monoqool. De har vendt det hele om og gjort samlingen til et varemærke og et smuk design for en ellers let brille

880dolomiti
880 Dolomiti - Italien www.880dolomiti.it
Flotte klasiske modeller fra de italienske Dolomitter. Alle Modeller har læder på fronten, i forskellige farver. Læderet er produceret (gravet og farvet) kun med økologiske midler, og påsat i hånden.

hapter
HAPTER - Italien www.HAPTER.it
Rå og raffinerede briller, som med kant låner inspiration fra første verdenskrig. De er beklædt med bomuldstekstil designet af Lanificio Cerrut, der også her indhenter tendenser fra første verdenskrig. Steldesign og tekstilbeklædning skaber sammen en gennemført brille, som på én og samme tid er retro og innovativ.

williammorris
WILLIAM MORRIS LONDON - England www.Williammorris.co.uk
Gennemførte bristiske brillestel med klasse og originalitet. Kendetegnet for William Morris London er den tjekkede facon og enkle farvekombinationer. En perfekt balance imellem vovet og fuldt kontrolleret, som kun en ægte brite kan skabe.

weye
Vinalyze - Budapest www.vinylize.com
LP’en er kommet tilbage - men ikke kun på den måde man normalt kender dem! I Budapest bliver de bedste vinylplader udvalgt efter tykkelse, alder og fleksibilitet, hvorefter de med varme, pres og lim, bliver til fantastiske brillestel i begrænset antal, nemlig kun 65 stk

theo
Theo - Belgien www.theo.be
Briller, der ikke er bange for at være briller – snarere tværtimod. Dette er et vovet design, som balancerer mellem det ukontrollerede og det fuldkomment kontrollerede. Der er knald på farver og form, men det er tydeligt, at alt er gennemarbejdet, og intet er en tilfældighed.

tom
Tom Ford - USA www.tomford.com
Et design, som står stærkt i sit farvevalg og facon, men som har turdet lege med brillens funktion og bevægelighed. Et holdbart design og en holdbar brille.

wissing
Wissing – Tyskland Hjemmeside
Man vidste ikke, det var muligt at lave den slags stel, men det er heller ikke for sjov, at der er 6 mdr. ventetid på stellet, hvilket begrunder, at der kun findes et af hver i butikken. Disse stel er fangende i deres udtryk, og man troede, de var flottest på stativet, indtil man fik dem på..

silhouette
Silhouette - Østrig www.silhouette.com
Glas uden stel. Et let og flyvende design, hvor stellet tenderer til det usynlige – og så alligevel ikke, for samlinger og detaljer er så perfekte, at de er værd at tage et kig på.

kilsgaard
Kilsgaard - Danmark www.kilsgaard-eyewear.com
Et stærkt, men enkelt design. Her lægges vægt på materialet, og aldrig har aluminium stået så graciøst frem. Der er kælet for detaljerne til det helt usynlige.

front front